… och så lite reklam (foderleverantör)

När jag flyttade hem till Sverige hade jag precis tillräckligt med hundfoder för att klara mig den första dagen i Sverige. Men den dagen skulle jag inte ha tid att åka och köpa foder, och dagen därpå åkte vi som sagt till Falkenberg. Då passade det perfekt att prova på ett företag som levererar foder hem till dörren, och mitt val föll på Hemfoder.se. Så när vi kom till vårt nya hemland stod en säck och väntade på oss, helt perfekt!

Sedan dess har jag köpt nästan alla fodersäckar (går åt ungefär en i månaden för oss) hos Hemfoder, och det har funkat smidigt varje gång – även efter att vi flyttat långt ut på landet: säcken låg så fint på trappen och väntade på oss när vi kom hem från en av våra utflykter.

Dessutom har de titt som tätt trevliga rabatter och erbjudanden. Just nu har de en kampanj där de säljer exv 15 kg Royal Canin Maxi Adult för 499:- (mot 628:- vanligtvis). Jag slog faktiskt till och köpte två säckar på direkten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s