Linjetag uppifrån och ner – och upp igen

Just som jag var på väg hem igår – efter att ha ägnat dagen åt Piafs tandoperation på Blå stjärnan – fick jag samtal från träningskompis Eva, som skulle ut och träna linjer. Ville jag följa med? Om jag ville! Hade inte ägnat en tanke åt träning på hela dagen, snarare gått och oroat mig och dessutom gråtit en skvätt då veterinären ringde och berättade att de hittat något sår på Piafs tunga som kan (skulle kunna!) vara cancer, Delfi hade inte fått röra sig särskilt mycket, än mindre träna och Piaf var ändå trött efter operationen, så… Jag åkte bara hem och hämtade lite träningsgrejer – och åkte sedan in i storskogen 🙂

Där väntade Eva vid ett alldeles nytt hygge som hon spanat in – och mycket riktigt blev det alldeles perfekt för vår träning! Tre tuffa linjer gjorde vi – Tuffa Ture fick göra alla linjerna först eftersom han är elithund, hehe. Men därefter gjorde Delfi exakt samma linjer och hon gjorde det med den äran.

Eller vad sägs? (tack för filmandet och för träningen, Eva!)

Delfis andra linjetag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s