Vår allra första duvjakt

Idag på förmiddagen fick vi vara med på vår allra första duvjakt, och jag är väldigt glad att vi fick med oss den erfarenheten. Tog först bara ut Piaf men hon verkade inte tagga till på att hämta pippisarna ens efter den tredje skjutna. Tyst och fin var hon ju, men visst hade man velat se lite mer drag under galoschen…

Eftersom det blev såpass lite skjutet vågade jag då hämta ut Delfi. Även hon satt tyst och lugnt bakom gömslet och även hon behövde lite hjälp med de två som föll för henne, men jag såg ändå en attityd hos henne som jag gillade. Tror det här var nyttigt för henne, om synnerhet som det blev en så lugn jakt.

20150912_105743

20150912_110609

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s