Träning i Tokatorp

Eva har berättat att man vid något tillfälle ska ha försökt byta namn på den lilla byn Tokatorp – det var inte så kul för invånarna att ständigt få gliringar på grund av byns namn. Namnbytet slog dock aldrig igenom, som tur är, för visst låter det charmigt? Dessutom har de kanonbra träningsängar där och finfina träningskompisen Eva med goldengrabbarna.

Idag körde vi först ett rejält pass med passivitet (eftersom mattarna hade mycket att prata om…), därefter tog vi ut flattetanten (Piaf) och goldenfarbrorn (Ture) och körde långa markeringar och påföljande linjetag till samma ställe.

Därefter lade vi ut ett stort sök – och gick till bilarna för att byta hundar. Viper fick ta in söket – och Delfi fick mest bara gå fot och sänka sina förväntningar… Hon blev belönad med att få hämta en utlagd dummy när hon hade rätt känsla. Så svårt det är att vara konsekvent med detta, och så lätt det är att tänka att ”äh, det där lilla (hässjandet) gör väl inget…” Men det börjar med att hunden har fel känsla – och slutar med pip&gnäll.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s