Mentalkunskapskurs

Sent i förra veckan fick jag tips om en introduktionskurs i mentalkunskap som skulle hållas på SBK. Jag anmälde mig, då det ligger helt i linje med min pågående utbildning. På svar väntade jag hela helgen och eftersom sista anmälningsdag var i lördags tog jag för givet att kursen var full. Tänkte att det väl var lika så gott (surt sa som bekant räven)… I söndags skickade jag ett nytt mejl och frågade efter besked och väntade igen…

Nu kändes det verkligen som det kunde kvitta lika, men när tisdagen kom var jag ändå så nyfiken på orsaken till denna fullständiga brist på respons, så jag fick telefonnumret till kurshållaren och fick då veta att mitt mejl hamnat i skräpkorgen då avsändaren verkat skum, enligt hennes mejlprogram. Tänk vad de kan, de där programmen 🙂

Nåväl, det fanns (gott om) platser kvar, och jag fick gärna komma. Behövde inte ens bli medlem i den anordnande sektionen, så det blev betydligt billigare än jag trott, dessutom.

Så igår kväll gick jag första hälften av ”m1” och andra hälften går ikväll. Titti Sjögren som håller i kursen är grymt duktig och man har verkligen inte tråkigt med henne som lärare 😊

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s