Måndagspass

Idag var det dags för första tillfället på tävlingslydnadskursen med Monica Henriksson på Ale BK. Spännande! Det var Piaf som skulle få dagens pass. Vi inledde med teori i klubbstugan, sedan gick vi ut i det fantastiskt vackra aprilvädret. Monica lärde mig ett sätt att förbättra Piafs bakdelskontroll (utan pall!! 😉) – det var huuur svårt som helst, inte så mycket för Piaf, som för mig 😁 Nu hade jag redan varnat Monica för att jag är oerhört ovan vid att få synpunkter på min lydnadsträning, jag har liksom alltid fått/varit tvungen att fila så gott jag kunnat själv. Men jag vill definitivt ta den här chansen att lära mig en massa nytt av en riktigt duktig tränare som Monica.

De tre kurstimmarna bara flög iväg! Sedan åkte jag direkt hem till Kollanda, där jag stämt träff med Eva. Jag kom först, och började köra Delfi i sid-dirigeringar med lugna fotgåenden däremellan. Blev väldigt bra! Och när vi var klara kom Eva och Viper, och medan Eva och jag pratade om gårdagens Workingtest i Borås, så fick ungdomarna sitta/ligga och chilla. Så nyttigt för dem! Sedan körde Eva och Viper sid-dirigeringar, medan Delfi och jag bara fortsatte med fotgåenden och passivitet. Så bra, så bra för henne, och känslan var helt fantastisk över att se henne så cool när hon såg Viper jobba. Finns det hopp? Jo, minsann!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s