Flatteläger, WT i Kilanda mm

För ett par veckor sedan var jag med på mitt första flatteläger, så kul att få vara ”där det händer”, för en gångs skull 🙂

Jag hade anmält Piaf till kursen med Bittan Börjesson, mot Ökl. Tre dagars träning med en jätteduktig tränare och enbart flattar och deras trevliga ägare… Kan det bli bättre? Jodå, för vi hade dessutom osannolikt vackert väder hela helgen!

Själv  sov jag inte över på Ursands camping, utan åkte den timslånga vägen morgon och kväll, vilket jag var extra nöjd med när det sista dagen visade sig att flera av stugorna på Ursand hade vägglöss 🙁

Helgen därpå var det workingtest i Kilanda, och jag var funktionär både lördag och söndag – jag tyckte det var käckt att passa på när man kunde hjälpa till utan att behöva åka långt… Och jag hade ändå beslutat att inte starta vare sig Delfi eller Piaf.

På lördagen (nkl) stod jag på vattenstationen och agerade skytt med en apportkastare och på söndagen (ökl och elit) var jag kastare, vilket gick bra – har ju under vintern passat på att träna mig lite i att kunna kasta dummies någorlunda pricksäkert och med båge… Många duktiga hundar också, såklart. Många flattar!

Den senaste veckan har vi tränat en kväll med Eva och grabbarna… De tyckte att Delfi luktade gott – hon löper nu. Vi har också tränat med ett pat nya bekanta: kastaren som jag tyckte var så trevlig på Kilandaprovet – och hennes goldenhanne (kastrerad). Vi åkte till Hisingen för att träna med dem.

Idag var jag på mitt livs första Zumbapass, jag visste rätt väl att jag skulle gilla det, jag älskade ju att både dansa på klubb och gå på aerobics förr (”förr”??). Och så blev det. Älskade det!

Väl hemma hörde en fd träningskompis av sig. Hon hat flyttat från Göteborg, men var nu i stan på besök. Vi träffades på Lerum bk och körde ett riktigt bra och givande pass. Det var Piaf som var min träningspartner idag, och hon fick dels markeringar, dels raka linjetag över bäckar/diken och annat. Och jag fick se duktiga Loka i arbete, riktigt kul, inte minst som hon är halvsyskon till Delfi.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s