Elitjaktprov i Kilanda

Ja, tro nu för guds skull inte att jag deltar på jaktprov i elitklass 🙂 Men funkis kan man vara – och då är det ju lite särskilt käckt att bo nästan granne med provet och att det dessutom är ett särdeles kul upplägg. Domare var Bitte Sjöblom (som gav Piaf sin välförtjänta 0:a på B-prov i våras) och jag fick lov att vara skrivare. Jag råkade vrida till min högerarm på ett olämpligt sätt när jag kastade änder (på samma plats, faktiskt) häromsistens, vilket hindrade mig från att göra nytta som kastare/utläggare på dagens prov.

Vädret var helt fantastiskt när vi hade genomgång på morgonen… och jag tröttnar aldrig på hur vackert det är på mossen nere vid Kilandaån:

20160924_075820

20160924_075832

20160924_075840

Det var första gången jag var skrivare – min handstil är inte något att skryta med och jag har därför inte velat anmäla mig som skrivare tidigare, men det var ju kul, helt klart.

De flesta tyckte det var ett roligt, men svårt prov och vi fick se flera fina ekipage, och två av dem tog ett förstapris denna dag.

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s