Träningsfritt, var det tänkt

De senaste dagarna har jag haft besvär med en visdomstand. Inte första gången den krånglar. Eller egentligen är det ju inte själva tanden, utan pericoronit.

Men till slut fick jag nog, och igår lät jag tandläkaren – aka plågis – dra ut tanden. Och det var sannerligen plågsamt.

20170127_114602

Men så var det i alla fall gjort. Återstår en vecka med mina goda vänner Ibumetin och Panodil. Och inget ståhej på ett par dagar.

För att inte frestas att träna/busa/kampa med hundarna just idag åkte jag till Backamo, där Malins4tassar hade öppet hus med tipspromenad och fika. Perfekt för oss denna vilodag. Bra erbjudanden på privatlektioner och kurser fanns det också.

När vi ändå var på Backamo tog vi en promenad runt på området också.

20170128_140857

Detta bildspel kräver JavaScript.

Just som jag gick där och tänkte på hur perfekt det är för träning där på Backamo, så såg jag en kvinna vid en bil knäppa på sig dummyväst. Uppenbarligen skulle det bli retrieverträning.

Vi pratade lite och rätt vad det var bestämde vi att jag och Delfi skulle joina kvinnan och hennes flattetik för lite… träning.

Det var riktigt trevligt. Lugnt och bra träningspass för lilla Delfi.

Lilla och lilla, förresten. Hon fyller fyra år i morgon!!

2 kommentarer

  1. Trevligt med en oplanerat träning pass.Man bli nog lik en flat med åren ,tycker allt nytt är bara bara givande med lagom doser.Så duktig brunett du har i snöret.Man skall fånga just stunder som dyker upp.

  2. Ja det blev ett väldigt bra och trevligt pass, både för oss och hundarna 🙂 Visst är det så, det gäller att tacka ja till allt det positiva som erbjuds!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s