Fyra dagars flattelyx

Den gångna Kristihimmelfärdshelgen har vi till största delen spenderat på flatteläger på Backamo. I år hade de uteslutande riktiga topp-instruktörer och de aktiva platserna hade visst tagit slut på bara några minuter… Desto bättre hade jag ändå tänkt vara med som åhörare, och jag valde då dirigeringskursen med Anna-Lena Wendt som instruktör.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Anna-Lena är kunnig och framgångsrik som hundtränare och, skulle det visa sig, dessutom väldigt generös och engagerad som instruktör – tiden utnyttjades verkligen väl under dessa dagar och jag förde anteckningar så att pennan glödde…

Mina hundar fick vara med som ”observatörer”, de med, och jag är jättenöjd med deras passivitet i helgen medan åtta andra hundar fick hämta dirigeringar och markeringar på land och vatten.

20170527_141311

20170527_155412

20170525_153637

Deras belöning blev träning under lunchpauser och efter att kursen avslutats för dagen. Då gick vi såklart och gjorde samma övningar som deltagarna fått göra – så himla kul!

Vädret var ju kanon hela helgen utom de allra sista timmarna på söndagen…

20170528_105210

Egentligen var det ju ett läger men eftersom jag bor så nära åkte jag hem efter kurs och träning – köpte med mig kinamat på vägen hem, njöt av tystnaden hemma och sov i egen säng…

Sammantaget en helt perfekt långhelg.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s