Ner på jorden igen

Eftersom Delfis jaktträning känts rätt bra på sistone så har jag tänkt att så smått börja utmana damen – och mig själv! – lite mer igen. Dags att svettas lite igen. Och då, då anmäler man sig till kurs till hösten och lite privatträning dessförinnan 😁😁😁

Idag var vi så och tränade hos bästa Katarina Eriksson på Kopparhult. Och voilà: där kom man ner på jorden igen, hehe, och det var väl det som var syftet också, för att komma vidare… Kul träning var det hursomhelst och jag fick med mig en hel del ”hemläxa”. Tror inte att den lilla bruna misstycker 😉👍.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s