Småkär i Jens

En del är hemligt förälskade i skådespelare, rockartister, programledare etc. Inte jag, inte. Men den här mannen kan gärna få höra av sig…!

Screenshot_20190210-101507_Samsung Internet

Jens Kvernmo har gjort en dokumentärserie, Vinterdrömmen, om vintern han spenderade i de norska fjällen. I introt säger han:

Jag har lämnat civilisationen och jobbet. Min ekonomi är inte direkt blomstrande. Många har skrattat åt mig på senare år. Folk skakar på huvudet: ”Skaffa jobb, fru och barn.” Allt det där. Det är svårt att släppa taget. Man måste verkligen ta sats, men det är jäkligt skönt när man väl vågat språnget.

Och ja, han har hund också!

20190210_095133

2 kommentarer

  1. Hej !
    Jag är en svensk klassisk musiker , violoncello , som givetvis älskar musikens värld , men också naturen som jag får se via Jens fantastiskt fina sätt att både genom egen levnad o fotografering , skänker mig och andra tittare lika starka upplevelser som stor musik kan göra !!!
    Dock , är ju naturen både ‘andlig’ o fysisk , så den är ju störst i den meningen , men dessa element , musiken/naturen kramar varandra på ett fullkomligt sätt !!!
    Tack Jens för mycket fina program o därmed strålande upplevelser !!
    Hälsningar Sam ! 😊

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s