Sov gott, Arthur ❤

Arthur har somnat in och lämnat inte bara sin husse och familj, utan också alla oss runt om i världen som älskat honom på avstånd sedan hans historia gick rakt in i vårt hjärta.

Jag hade glädjen att få träffa Arthur med husse på Bokmässan 2016 och läste boken om Arthur med tårarna forsandes nerför kinderna, av så många olika skäl. Den vackra historien om hur Arthur träffade och följde efter sin blivande husse och sedan fick följa med från Ecuador till Sverige, men också den eländiga situationen för så många djur i världen. Mikael Lindnord startade stiftelsen Arthur foundation, som syftade till att bland annat bidra till djurens välfärd i Ecuador.

Det är klart att även Arthur skulle lämna sin familj en dag, men med tanke på hur han krigade för att få den husse han själv valt ut kändes det ändå som att han borde fått några år till att njuta som högt älskad familjehund. Men han fick i alla fall ett härligt hundliv i sex år.

Sov gott, Arthur.

Jag kommer aldrig att glömma dig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s