Piafs helg

Igår tränade vi med Eva. Delfi och Viper fick mycket – mycket – fotgående och stadga, medan Piaf och Ture fick träna på en lång och svår linje med lite störning.

Idag åkte jag till Vallda och tränade med träningsgruppen där. Vi körde lite ”pinnträning” där vi skickade hundarna på enkla linjer och även vände oss från de mål som hundarna förväntade sig att bli skickade till. Efter fikapaus gick vi ut i skogen, hittade lite roliga gärdesgårdar och ställde upp oss i en triangel och kastade markeringar åt varandra. Det blev hur bra som helst, och framför allt blev jag så galet nöjd med att Piaf inte pep alls, trots alla markeringar. Hon är på g, den lilla tanten!

Sedan åkte jag och köpte kebab på Jungfruplatsen och åkte hem till pappa, som avtalat.

Hundarna älskar att komma hem till mattefar, och inte minst gillar de att hoppa upp i sängen på ”mitt” rum och sova där. Vi bodde ju där i tre månader förra året, vår första boning i Sverige efter att vi lämnat Lux. Och vi hade det verkligen bra där! Själv är jag så glad och tacksam att vi fick bo hos pappa den tiden – en trygg punkt direkt var ju helt ovärderligt, särskilt för mina flickor. Och som sagt, så märks det att de fortfarande ser det där huset och rummet som ”sitt”.

Jag hade fått köpa lite fruset vilt i Vallda, så när vi kom hem strax innan det blev mörkt ute, så fick Piaf – och även Delfi – känna lite på pippisarna. Delfi gick tyvärr upp i varv och fick gå in… Men Piaf är ju bara så underbart välbalanserad nu, så hon fick faltiskt ta in ett sök ute på min ödetomt, och det gick så grymt bra. Heja Piaftanten!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s