Miriam Bryant

Jag gillar Miriam Bryants musik, men har kunnat bli lite… ja, nästan irriterad över hennes loja scenframträdanden (som jag tidigare bara sett på TV).

Men när hon var med i Så mycket bättre blev jag såld. Inte  mycket för hennes tolkningar – förvisso grymma och med vilka hon visst skrivit svensk musikhistoria genom att inneha första-, andra- och tredjeplatsen på Svensktoppen… på en och samma gång!

Nej, jag blev såld på hennes person och förstod bättre de där loja scenframträdandena. Hon är cool, helt enkelt. Och det på riktigt! Det märks på hur hon snackar och kommunicerar i övrigt, hur orädd hon är. Vill hon veta något frågar hon. I någon intervju har hon sagt: jag skiter i om folk tycker att jag verkar dum [dvs. korkad, min anm.] – för jag är inte dum.

Ja, jag älskar – älskar – hennes kroppsspråk. Se bara hur hon kommunicerar här:

Miriam Bryant och Niklas Strömstedt i Nyhetsmorgon (klippet börjar efter 3 min).

och fortsättningen på klippet.

Haha, visst är det lätt att se vad hon känner här? Love it.

Efter succén i Så mycket bättre har Miriam också utsetts till årets göteborgare (december 2015).

Och den 26 maj skulle hon så komma till Liseberg – och jag bestämde mig tidigt för att vara där. Den här bruden ville jag se live!

Massor med folk…

20160526_202053

20160526_202047

Långt uppe på Liseberget stod publiken…

20160526_203812

Och hur var konserten? Jo, även denna gång kände jag den där lilla irritationen, åtminstone de första två låtarna, innan hon börjat prata med publiken… Då smälte jag igen 😊

Miriam: ”Alltså, jag höll på att kissa på mig idag, jag var så nervös. Det kommer inte att komma en jävel! Men ni kom ju…” Åh, gulle…

Och så berättade hon att hennes svärisar fanns i publiken ”så klappa nu ordenligt i händerna under låten så att de tror att jag är riktigt grym”. Hihi. Och ett par låtar senare när hon ville att vi skulle klappa takten igen: ”Tänk på svärföräldrarna!”

(Jag blev såklart tvungen att googla hennes karl, och vad det verkar så är de inte gifta än i alla fall.)

Miriam körde såklart alla sina hits från TV-serien plus några av sina tidigare hits samt ett par nya låtar. Bra musik, men som sagt roligast var det mellan låtarna 😀

Det tyckte visst GPs recensent också… Miriam Bryant är rolig på riktigt

Jag åkte kommunalt, dvs spårvagn och tåg, och fick lite tid över innan tåget gick hem…

20160526_213438

20160526_213357

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s