Intervaller

Piaf har fortfarande ont i en tass, stackaren. Så jag tänkte jag skulle bygga vidare på de senaste mornarnas träningspass, och kombinera cykel och skick mot skålar/kona. Igår cyklade jag någon halvtimme med Delfi. Inledningsvis gick hon passgång, men gick sedan över i en fin trav, en liten sträcka fick hon också galoppera.

Idag cyklade jag med Delfi till fotbollsplanen, ställde ut vattenskål, preppad matskål och en kona. Sedan cyklade vi. Idag travade hon jättefint från första början. Vi cyklade/travade en sträcka på ca 3 km, en raksträcka fram och tillbaka till fotbollsplanen. Där körde vi lite runda-konan och ett par skick till matskålen. Vattenpaus blev det såklart också, innan det var dags för ett motionspass igen. Cykel och trav – och lite galopp – i 3 km. Och så några skick till på fotbollsplanen, innan vi drog oss hemåt.

Piaf ville inte ha sin mat i matskålen… Hon ville också träna! Vi tog ett litet pass med att gå in i rätt fotposition, och mkt korta skick mot dummy/matskål med snäva vinklar. Hon är bra på det och hade så roligt 😊

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s