Ännu en premiär

Det tog emot, det ska erkännas, (för en av oss i alla fall) – men vi trotsade regnet och åkte till vår älskade skog och travade iväg till ”vår” äng… med de nya träningspinnarna och dummyväskan i högsta hugg.

Som vanligt när jag går ut och tränar så hade jag endast en mycket vag plan för vad jag ville göra. ”Prova på de nya pinnarna”, typ. Men det blev välan bra ändå, tycker jag :-))

IMG_0783xaa

Piaf väntar… och kommer att få ett helt enkelt bakåtskick till pinne + dummy

IMG_0784xa

Ett linjetag till första pinnen + matskål, därefter blev det stopp + bakåtskick till pinne + matskål och slutligen stopp + bakåtskick igen till pinne + dummy. Körde korta avstånd idag.

IMG_0785xaa

Delfi jobbade bara mot en pinne åt gången, men däremot från alla håll mot den aktuella pinnen. Dummy är hennes bästa belöning 🙂

IMG_0790xaa

Jag ville som sagt prova på lite olika saker med pinnarna… Här väntar Piaf på att skickas fram till pinne 2 + matskål, stopsignal och vidare bakåt till pinne 3 + matskål… stoppsignal och skick till höger pinne + dummy. Sedan slängde jag dit dummyn igen, innan vi gjorde om skicket till pinne 3 för att skicka till vänster pinne + dummy.

IMG_0792xaa

Som avslutning kunde jag inte låta bli att ställa upp en slalombana och ta upp det som vi nosade lite på i somras… Piaf kom ihåg och var jätteduktig – vem vet om hon får starta en agilitykarriär… 😉 Delfi fattade inte alls – ”vaddå inte gå på samma sida som matte??”. Inte så konstigt, med tanke på att jag brukar finta henne när vi ska gå tätt intill ett träd… Så det fick bli stora hjälpande handen nu 🙂

Nöjd med träningspasset var jag i alla fall – och särskilt med att regnet inte stoppade oss.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s