Anlagsprov – check! (för Delfis del)

Idag gick Delfi sitt anlagsprov i viltspår och tog det galant. Vi gick för Johan Fred i Sjövik, som hade lagt ett riktigt varierat och spännande 600-metersspår. Delfi höll ett väldigt lugnt och behagligt tempo första hälften av spåret, men blev sedan allt kaxigare så att jag fick hålla igen henne ☺. Riktigt härligt att se detta med tanke på hennes otroliga utvecklingskurva sedan vi började viltspåra. Jag ska ärligt säga att det var något tillfälle i våras då jag trodde att detta med viltspår nog inte alls skulle bli något för Delfi… men tja, det är väl bara att erkänna att jag hade fel för en gångs skull 😆.

Piaf skulle också ha gjort sitt anlagsprov idag, men måste istället vänta några veckor eftersom hon opererade ut en tand i måndags och har fått metacam i några dagar efter det. Hade varit roligt att göra provet med dem samma dag, men inget att göra!

Ett stort tack till Ninna Lindman på Sandens hundskola som lade så fina spår och grunder för oss inom viltspår.


20150905_122000

Active Delfi vom Palmblick

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s