Bland tomtar & nallar

Jag blev via sociala media (ett ”minne” på FB) påmind om att mina hundar alltid hade tillgång till minst ett gosedjur ”förr” (dvs när vi bodde i Lux). Något som särskilt Piaf uppskattade…

image

Och nu? Nu hade de inte ett enda! Det fick vi ju göra något åt…

20151113_183102

Tror att Piaf är rätt nöjd nu 😊

image

Vi kan väl säga att det var en julklapp i förväg. Det börjar ju dra ihop sig nu. Till jultider! Det blir min första jul i Sverige på 15 år, dvs första julen i Sverige under detta århundrade 😊 Millennieskiftet firade jag i Sverige, året därpå var jag i London och sedan skaffade jag hund och slutade därmed att åka till Sverige på vintern.

Hur som helst gör det att jag är lite extra barnsligt förväntansfull inför december detta år och har redan tjuvstartat  med att inhandla lite julpynt till huset – så att jag är redo till första advent…

Igår åkte jag till Reningsborg i Angered – loppis där intäkterna går till goda ändamål. Var ju där för första gången i somras och blev förtjust över deras stora utbud. (Rensade även pappas garage och åkte dit och lämnade ett par kartonger med gamla fönsterlampor m.m.) Så jag tänkte mig att de skulle ha julpynt också… Och blev inte besviken:

20151118_132903

Själv köpte jag ingen prydnadstomte idag – har redan köpt några på annat håll – utan det blev en köksgardin, några juliga plåtburkar, en julbock och en massa småpynt samt stommar för att göra julkransar. (Samt en ny svampkorg för nästa säsong 😊 ). 230:- för alltihop!

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s