My Dog 2016

Eva och jag hade talat om att åka till My Dog tillsammans. Men vi velade lite hit och dit med planeringen och till sist var det jag som anpassade mig efter väderprognosen, som spådde snö för fredagen. Är det något jag skyr mer än rusningstrafik – vad gäller bilkörning – så är det att köra i oväder och i synnerhet snöoväder. Alltså åkte jag in idag, och trevligt nog kunde även Eva komma, om än lite senare.

Parkerade på Fokus och utanför glastunneln till Svenska mässan finns detta:

20160107_130351

Hade köpt min biljett på My Dog’s hemsida så det var bara att knalla in. Gick nästan direkt till finalringen, och såg Hundakademins teaterföreställning ”Törnrosa”.

20160107_135836

20160107_135625

Tidigare års föreställningar har jag fått se vis nätet och det var ju minst lika rörande att se dem live…

På läktaren satt jag jämte en trevlig kvinna som visst brukar vara med i föreställningen själv (med sin labbe) men av olika skäl inte var det just i år.

Efter föreställningen inledde jag shoppingrundan. Oj där fanns mycket fint och roligt att köpa för oss hundägare… Träffade ett par bekanta bland montrarna och snart kom även Eva så vi slog följe under resten av shoppandet, väldigt trevligt. Jag köpte olika sorters dummies, koppel, godis, böcker, rengöringsmedel, pins och en lurvig hundfilt.

En liten kik bland rasmontrarna blev det också – Eva köpte fyra lotter – varav tre gav vinst! – i Goldenmontern och jag köpte ett par närsöksdummies i flattemontern.

Tiden sprang iväg och vips hade jag spenderat 4 timmar på My Dog. När vi gick till parkeringen – och hela vägen hem – snöade det ☺

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s