Inspirerad

De senaste böckerna som vi haft som kurslitteratur på utbildningen jag läser har varit så sjukt inspirerande. Först var det Härliga valptid (Ingalill och Curt Blixt) och nu den här:

image

Som vanligt när jag läser Karen Pryor så tänker jag yes, det där vill jag göra! Nu!

Delfi har fått träna bakdelskontroll, båda har fått träna lite Bodfäldts-inspirerad ready-steady-go, och när det började skymma ute kom hjortarna och bjöd på tillfälle att träna båda hundarna i att strunta i hjortarna mot klick + belöning.

Den här boken har jag förresten lånat på biblioteket – fick extra skaffa lånekort på Stadsbiblioteket för att slippa vänta två veckor på boken på mitt vanliga bibliotek. Även om jag gillar den så handlar den kanske lite väl mycket om delfiner, så jag nöjer mig med att bara låna den. Däremot ska jag nog se till att köpa den senaste utgåvan av Skjut inte hunden – jag gav ju bort mitt ex till en kollega i Lux. Hoppas hon har användning av den 😊

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s