Vatten

Idag var det närmare 30 grader! Istället för eftermiddagspromenad åkte vi och simmade. Eller: jag rodde och hundarna simmade. Eller: Delfi åkte båt halva tiden, men Piaf simmade 😀

Piaf fick också göra ett långt linjetag på vattnet. Jag rodde ut – hon simmade med – och lade ut dummyn på en ö därute. Hon tog samma linjetag ett par gånger i höstas, men det här var första gången i år. Snyggt, tycker jag!

Synd att jag inte stängde av kameran och koncentrerade mig på att ta emot dummyn – avlämningarna är faktiskt inte så här dåliga längre… Men inte tillräckligt bra för att klara en distraherad matte, uppenbarligen.

Nåväl, här är filmen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s