Besök och flås

Den gångna helgen hade vi besök av Ann och hennes terv, farbror Figo, som mina hundar fullkomligt älskar. Vi har ätit gott, gått skogspromenader och badat med hundarna. Inget märkvärdigt, men härligt chillaxigt.

received_10153861050513220

Den största överraskningen var väl hur varmt det var i skogssjöarna – och att vi dessutom fick vara ensamma på våra utvalda badplatser. Vi kunde alltså inte bara doppa oss, utan verkligen ligga i och simma och bada både länge och väl. Piaf var som vanligt den som simmade mest och längst av alla, heja flattetanten, så bra det är för dig!

Ann och Figo kom vid lunch på lördagen och åkte efter middag på söndag. Hu, så tomt det blir när man hunnit vänja sig vid lite extra sällskap i huset…

Jag hade tänkt åka på ett Friskis o Svettis-pass, men just som jag skulle åka iväg fick jag veta att det var inställt. Så Delfi och jag gick ut och joggade en sväng istället. Delfi hade ju inte simmat så mycket som Piaf…

Vi joggade inte mer än knappt 4 km. Men det räckte.

20160605_184639

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s