Smått o gott i Tokatorp

Förra veckan blev det bara ett träningspass med Eva och grabbarna – vi körde lite smått och gott på de nyslagna gärdena i Tokatorp. Eva skulle göra sin hemläxa från Keith-kursen med Ture, och min plan var att mest åka dit och bara låta mina flickor titta på när de tränade, kanske köra något om hundarna var lugna och andan föll på. Och hundarna var lugna och andan föll på.

Ture hade tagit in dummies på tre olika linjetag med ganska snäv vinkel (kl. 12, tio i 12 och tio över 12). Han hade sedan också tagit in två lååånga linjetag med ”hinder” (rejäla diken med små åar) och en markering som jag kastade.

20160608_194018

Jag var så himla nöjd med att Piaf och framför allt Delfi var så coola hela tiden, så när Eva gick iväg och hämtade Viper (det var ganska långt till bilen eftersom gärdet var enormt…), ja då körde jag Delfi på Tures tre första linjer. Började med tio i 12 och tio över 12, fullt synliga givetvis, och de gick jättebra. Sedan blev jag – för – djärv och blandade även in ”kl. 12”, dvs den i mitten – och då blev det för svårt: jag fick fram ett frustrations-pip som jag absolut inte vill ha 😦 Vi gick fram en liten bit och Delfi tog in även den i mitten, och därmed nöjde jag mig.

När Viper kommit körde vi passivitet blandat med markeringar och annat för honom.

20160608_205711

Allra sist fick Piaf ta ett par-tre markeringar på andra sidan om en gräsvall mellan två gärden, med ökande avstånd. Det blev bra för henne!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s