Bruce-feber

Det dröjer ett tag än innan jag ska få se Bruce live, men i media laddas det nu inför den första vändan i Sverige i år, så jag kunde inte låta bli att glutta lite. Fastnade på raden i GP som sade att det är Courteney Cox (Monica i Friends) som får dansa med Bruce på scenen i videon till Dancing in the dark. Även om jag mindes precis hur tjejen såg ut (så avundsjuk som jag var på henne i 15-årsåldern – det glömmer man inte!) så var jag tvungen att gå in och titta igen.

Dancing in the dark – video

Ja, visst är det hon! Men tro inte att jag nöjde mig, utan måste även få läsa lite om hennes medverkan i videon. Och då ramlade jag över denna otroligt roliga analys av videon… Helt underbar 😊

Särskilt det här:

BRUCE’S DRAMATIC TURNAROUND AND LEG TAP

I’ve never been as emotional as Bruce is in this move. This isn’t acting, people, this is the real thing. To Bruce, there is nothing more important than getting the point across that you can’t start a fire without a spark. I didn’t believe him before. I do now. Sparks, then fires.

Se nu videon en gång till… Visst ser man den i ett helt nytt ljus…? 😁

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s