Perspektiv

Den senare delen av sommaren och början på hösten har Piaf ju haft problem med en handled. Vi var hos Husdjurshälsan och lät röntga både handled och höfter och små pålagringar konstaterades. Piaf ordinerades rimadyl och sträng vila några veckor, men inte ens det hjälpte. Vi var också hos massören, som bekräftade att Piaf hade ”nedsatt rörlighet” i båda handlederna och i höften – det var efter  den första viloperioden. Sedan införde jag en ny, liknande, fast ännu mer strikt viloperiod för Piaf. Delfi motionerades med egna promenader och cykelrundor, medan Piaf bara fick korta promenader. Däremot började vi ju med rallylydnaden i den vevan, och det var helt perfekt för Piaf, efftersom det inte finns något hinderhopp i nybörjarklass.

Men nu har Piaf i några veckor sakta men säkert blivit allt rörligare. Det har märkts genom att hon svarat upp allt mer på Delfis lekinviter, och Piaf har fått följa med på allt längre rundor – utan bakslag på handleden! Så skönt. Nu går flocken tillsammans på alla promenader och Piaf får hämta några markeringar och dirigeringar…

20161010_175002

Kroksjön runt

20161021_141407

20161021_141537_010

20161021_141545_018

20161021_145139

Dessutom var vi på Blåstjärnan och kollade upp lite olika knölar på Piaf häromsistens, men Piaf hade bara fettknölar. Däremot hade hon hastigt och olustigt lagt på sig tre kilo under dessa veckor som hon fått endast korta promenader och rallyträning…

Där har vi nästa utmaning 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s