Ännu en HP-hund!?

Idag var vi i Skepplanda igen och gick viltspår för domare Maths Lindberg. Det var ett par plusgrader och lite blåsigt. Spåren gick liksom förra gången i ett område med massor med stigar, grisbök etc. så jag är väldigt nöjd med båda hundarnas spår. Båda tog ett förstapris och idag var det Piaf som dessutom kammade hem ett hederspris! Vilket känns lite galet, med tanke på att det enligt domaren är 5 hundar på 100 som får HP i viltspår… Så roligt då att även bästa flattetanten fick ta HP. Jag är omåttligt stolt!

Nu när Piaf och Delfi tagit tre förstapris var i öppenklass har de båda blivit svensk viltspårschampion, SE VCH.

20161221_155621

20161221_155741

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s