Webbinarium

Igår bjöd min utbildare och mentor, Gunilla Backman på Svenska Terapihundsinstitutet, på ett webbinarium, dvs. ett föredrag som direktsändes över nätet, och där även deltagarna kunde ta till orda för att ställa frågor.

20170201_183008

Suveränt när den nya tekniken utnyttjas på detta sätt: Tidsbesparande och miljövänligt för att inte tala om att man kan ta del av så mycket mer kunskap på detta sätt, jämfört med om alla – föredragshållare och deltagare – måste ta sig till en och samma plats!

Själva föredraget var väldigt intressant och tog upp många punkter som jag funderat över.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s