Fast food heaven

Det sista jag vill lägga tid på när jag turistar,är att sitta på någon restaurang – oavsett prisklass – och vänta på meny, vänta på mat, vänta på notan etc. För min del är det alltså snabbmat som gäller – och förr har det mestadels betytt hamburgare, sandwich och frukt.

Men nuförtiden finns det ju så mycket större utbud, och London visade sig vara rena fast food heaven… Jag som brukar få gå hungrig i min jakt på mat som jag var någorlunda sugen på, kunde här slinka in och köpa en smoothie bara för att… Och då dricker jag aldrig smoothie annars – varför dricka sina kalorier? Men okej, jag ser nu poängen 🙂

Jag gillade verkligen att få välja en mugg med diverse nyttigheter, lämna den till personalen och se mörkgröna salladsblad, gurka, avokado m.m. mixas ner till en jättegod dryck som man fick med sig i handen ut på stan. Effektivt! Gott! Nyttigt!

20170516_104801

Den största snabbmatskedjan inom denna genre var Prêt/Prêt à manger.

20170518_132551

En innehållsförteckning som inte skäms för sig:

20170518_132603

Wraps är också en favorit:

20170517_174522

Även hos Prêt:

20170518_130529

20170518_130632

Och ALLT var fräscht – inte en enda gång blev jag besviken! Jag skulle verkligen önska att vi fick denna kedja i Sverige också.

Ett annat ställe, som jag fick tips om i Pernilla Wahlgrens blogg när jag sökte på ”äta i London”… var Princi på 135 Wardour street, Soho. Där kan man också köpa med sig gott – gott! – bröd att äta i farten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s