Ny bekantskap

På flattelägret härförleden gick jag ju och tränade med Piaf och Delfi på lunchrasten och efter kursdagarnas slut. En sådan eftermiddag var jag nere vid vattnet och ville göra en övning som Anna-Lena visat gruppen tidigare. Men man behövde vara två!

Så jag knatade väl fram till en annan kvinna som tränade sina labradorer En bit bort. Jajjemen, hon var direkt med på noterna och vi genomförde ett riktigt kanon-träningspass för våra hundar, där vi kastade ut apporter för varandra på vattnet – för att träna markering/dirigering – och även lät hundarna agera störning för varandra (den andra hundägarens goda förslag till utökning av övningen för att utmana hundarna lite mer). Superkul!

Jag fiskar ju ofta efter nya träningskamrater och med denna hundägare hade jag gärna velat träna fler gånger! Vi hade bara presenterat oss lite hastigt före träningen, men det var först efteråt som det framkom att hon – Annika – bor i Danmark och dessutom var en av instruktörerna på lägret. Ha! Hade jag vetat det hade jag aldrig vågat fråga om att träna ihop… så det var ju bra…

Förutom att vara trevlig och kanon att träna med så hade Annika riktigt fiffiga apporter för att träna dirigeringar på vatten. Och nu har jag skaffat likadana – beställt från Tyskland 😁 Här ska tränas!

20170609_132616

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s