… och ett par till.

Har kört hem pappa från sjukhuset, ringt och bett om råd angående bilen, haft möte med hemtjänstplanerare, sett till att pappa har mat hemma, konstaterat att brorsan inte svarar i telefon – eller på sms – nu när läget inte är akut, åkt och tränat hund i nya gruppen och fått med mig värdefull information om vad jag behöver fokusera mer på, sprungit på mamma i affären – hon tyckte att jag kunde ju ringa någon gång och jag tyckte att du skulle kanske inte ha skickat ett brev för tre år sedan och be mig att inte kontakta dig mer…? och så har hon ju en ”extradotter” numer… perfekt, ju!!, haft möte med arbetsterapeut hemma hos pappa så att han får de hjälpmedel han behöver, fått fiberkabel nedgrävd i trädgården, åkt iväg på träning och överraskats av ett rykande hett bakhjul på grund av blockerad broms, tittat på begagnade volvo, subaru och toyota, haft kanonträning med en ny hundbekant på hennes marker, tränat med praktikhundarna, åkt till vårdcentral med pappa, dragit loss ett kärvande altandörrshandtag hos pappa och bokat tid för en reparatör, förgäves försökt kontakta brorsan igen, bokat tid på bilverkstad, gått långa sköna promenader och tränat med hundarna på egen hand.

Än en gång är hundarna och naturen där för mig.

20171028_170911

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s