Femma är hemma

Efter typ fyra års valpsjuka och ett års intensivare längtan efter ett tillskott till flocken, ett halvårs seriöst spanande efter intressanta kombinationer av både flattar (inte så många, snällt uttryckt) och jaktlabradorer, så fastnade jag till slut för Mandylike’s, som hade två bra kullar på G samtidigt.

Lyckan var gjord när uppfödaren lovade mig en gul tikvalp – och igår var det äntligen dags att hämta lilla Femma.

20180212_16494720180212_165212

Det första hon gjorde innanför dörren var att dyka ner i shoppingpåsen från Gekås – där låg det en massa hundgodis…

20180212_195616

Femma i Gekå-påse

Kvällen var lugn, vid 23 var det sovdags och Femma fick då flytta från soffan till sin goa bädd på golvet nedanför. Själv sov jag också på soffan, eftersom min säng är så hiskeligt hög att det blir svårt att hålla kontakt med valp på golvet därifrån. Och att sova i den höga sängen känns lite farligt för en så liten valp.

Vid 5-tiden i morse var Femma och jag vakna samtidigt, och då ville hon komma upp i soffan, vilket hon fick. En timmes morgonmys med sin lilla valp – då är lyckan verkligen total. En valp sovandes på magen, som också söker sig upp mot mitt ansikte och söker mer och mer kontakt. Bara en massa bonding och endorfinerna flödar.

Senare idag gick vi vår första ryggsäckspromenad : dvs att jag kunde ge Piaf och Delfi en ordentlig promenad medan Femma fick åka ryggsäck på min mage. Hon var såklart exemplarisk även här och sov sig igenom större delen promenaden.

20180213_122025

Vi passade på att ta en groupie 😊

20180213_130901

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s