Mattefar-premiär

Något som verkligen funkar exceptionellt bra är bilåkandet – att Femma ligger i bilburen tillsammans med Piaf och Delfi, och är helt lugn medan jag kör, går iväg en stund för att handla etc.

Idag åkte vi till mattefar – jag handlade åt pappa på vägen dit och köpte med mig mat på Mr Johansson – och det var roligt att pappa verkade se fram emot att då träffa Femma… hans hundintresse är inte särskilt stort och det är inte mycket som väcker hans engagemang längre – men en liten valp var visst ändå lite intressant.

Desto roligare då, att Femma skötte sig bättre än vad jag hade förväntat mig. Eftersom pappas hus är i två våningar och trappan är en sådan där öppen historia, dessutom med en öppen spaljé på övervåningen (*får ångest när jag tänker på vad som kan hända en liten valp där*), så stängde jag in oss i köket. Favoritbädden var med, liksom ett gott tuggben – så var Femma nöjd och lugn hela tiden vi var där. Men så var också Piaf och Delfi med – och de går alltid in i avslappningsmood när vi är hos pappa, så det smittade säkert av sig på Femma. En gång sa hon till att det var dags att kissa – klockrent! Mattefar var mäkta imponerad över den välartade valpen… Heja Femma!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s