Formen

Någon gång i vintras/våras märkte jag att formen – min form – höll på att barka åt skogen, och jag bestämde mig för att i alla fall stoppa den trenden. Ja visst får man lägga på sig – men då och då får man allt se till att gå ner lite också.

Jag är ingen vän av dieter men min goda, fylliga grönsakssoppa som jag började med på vårarna i Lux fungerade även denna gång. Det blir nästan en 5-2-diet: grönsakssoppa till middag fyra-fem dagar i veckan – och äta vad jag vill i övrigt alla dagar i veckan. Någon månad på det sättet bryter trenden.

Och så nån extra cykelrunda (ca en mil) med Delfi då och då när den säsongen började.

Det är inte fråga om något ras. Kilona rasade inte av mig. Men tre-fyra kilos skillnad har det blivit och kurvan lutar fortfarande svagt nedåt. Det räcker för mig.

Nu kan jag säga att jag är nöjd! Ja, faktiskt nöjd med min kropp. Hur provocerande är inte det…?

20180520_124015

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s