Bästa julklappen

Sveriges hundvärld har än en gång visat vad den går för – bara tre dagar efter Femmas röntgen ligger resultatet ute på Avelsdata.

Trots att jag vet att Femmas uppfödare är väldigt noga med vad hon avlar på, trots att jag gillat vad jag sett i Femmas rörelsemönster, trots att hon fick en genomgång av tjejerna på Redog, trots att Louise sa de magiska orden ”Det ser bra ut” vid röntgen och trots att jag med mina amatörögon också tyckte att Femmas röntgenbild såg ut som ”skolexemplet” i broschyren om HD… så vågar man inte ropa hej förrän resultatet registrerats. Men sen…

20181221_085423

JIPPIE!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s