Vi trivs i Floda

Julafton spenderade jag med pappa – åt julfika, spelade kort, såg Kalle, spelade mer kort och åt norsk julmiddag. Så glad att jag får spendera mina jular med pappa sedan jag flyttade hem till Sverige.

Idag, juldagen, åkte vi till Floda – igen! – och gick runt Sävelången – igen!… Det fina med den rundan är – förutom att den är precis lagom lång för att komma upp i mina dagliga 10000 steg – att jag behöver ha lite bättre pli… ordning, menar jag! på hundarna än vad jag behöver hemma i skogarna… Gångbanor nästan hela vägen runt, ibland nära tågspår – ibland utan skyddsstängsel – och en röd dag som idag, dessutom med riktigt fint väder, så var det givetvis en hel del människor ute på promenad. Perfekt.

Vi gick bakom och förbi folk, vi fick otaliga möten med folk och hundar, och flera gånger ville någon vi träffade stanna och prata lite om vilka raser mina hundar är osv. Och hundarna fick massor med beröm – jag är så stolt över min fina lilla flock. Och jag tycker mig märka att jag trivs lite extra bra i Floda – Flodaborna verkar lite extra trevliga. Eller finns det en annan förklaring?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s