En lisa för framfoten

Min akilleshäl vad gäller hälsa är inte hälen, utan framfoten. På båda fötterna, och det är min stora skräck att inte kunna gå mer pga detta.

Så när det dök upp en annons i FB-flödet, där Rehaboteket flaggade för en inläggssula, Hallux stiff, som ska hjälpa just vid smärta i stortå och framfot, då slog jag till. Nog för att de kostar lika mycket som ett bättre par skor… men hjälper de får det vara värt det.

Jag skickade efter ett par, och testade dem idag. ”Passande nog” har jag haft extra ont efter de senaste dagarnas promenader, och jag kan verkligen säga att jag är positivt överraskad. Jag var nämligen skeptisk. Sulorna ser inte mycket ut för världen: gråa, tunna, stela. Och när man tänker på priset blir man ju smått förbannad… Men känslan efter dagens promenad var en helt annan – inte ”gode gud, befria mig från dessa skor NU!” utan: ”heeeey… helt okej”!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s