En månad med hallux stiff

Nu har jag använt mina skosulor hallux stiff från Rehaboteket i drygt en månad, och jag är mer än nöjd. De ger verkligen det utlovade stödet för framfoten och jag har inte längre ont när jag går promenader och mycket lite däremellan också. Faktiskt väl värt pengarna – det är bara synd att priset gör att man inte kan köpa ett par till varje par skor. Å andra sidan har jag inte alls lika stort behov av att byta mellan olika skor nu när jag har dessa sulor.

Igår blev det två ordentliga rundor runt Kroksjön.

Jag blev stående att lyssna på ett par fåglar som verkade följa efter oss – kan det vara möjligt att de gör så? Eller är det önsketänkande, drömmen om att vara någon slags Snövit…?

20200429_065137

Inte blev jag klok på vilken sorts fågel det var, heller. Jag skulle verkligen vilja bli bättre på att känna igen fågelläten, men det är ju svårt att veta var man ska söka. Jag gick hem och lyssnade på några olika läten utan att få träff.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s