Halt hund

Efter på tok för långa promenader den gångna helgen har Delfi haltat. Det började på eftermiddagen i söndags, så den eftermiddagen fick endast Piaf träna, medan Delfi mest fick sitta och titta på – inte helt fel för henne, det heller. Piaf fick träna dirigeringar mot pinnarna och lite närsök. Igår fick de nedkortade promenader och lite närsöksträning, men tydligen ropade jag hej för tidigt, för Delfi fick tillbaka sin hälta på eftermiddagen 😦 

Idag har det därför bara blivit minimala promenader, men däremot lite fotträning bort från, till, runt och över några utslängda dummies. Svårt för mina tjejer, men vem vill inte tjäna lite godis? På så sätt blev det inte heller några längre sträckor för Halta Hunden, däremot krävde det koncentration.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s