Börja om från början, börja om på nytt, nanana

Om vi körde avstånd mot EN pinne igår, så gjorde vi tvärtom idag: flera pinnar och korta avstånd. Först en ”klocka” (kl. 12, 3, 6, 9) och hundarna fick jobba en i taget och plocka in en dummy från vardera pinne, i tur och ordning, i solens riktning. Därefter minskade jag vinklarna mellan pinnarna (ca kl. 8, 10, 12 och 2) och även nu fick de hämta i samma ordning som innan. Ville inte krångla till det på något sätt alls idag, utan bara traggla ”gå dit matte pekar, och du ska hitta”. Gjorde samma sak en tredje gång också (kl. 9, 10, 12, 1) – traggla var ordet.

Delfi gjorde alltså precis samma sak som Piaf, men det är ju Piaf som behövt hoppa tillbaka några steg här… Och vad gör det? Det är inte tänkt att hon ska tävla eller göra prov – OM hon känns klar för det så är det bonus. Och jag tänker inte ge upp, inte så länge det känns kul att träna – och hon har definitivt inte gett upp 🙂

Avslutade med ett sök, mest för att det hade skapats ett så spännande sökområde intill ängen där vi var idag (inte den vanliga) – nedhuggna björkar och sly som låg huller om buller… Det var jag ju tvungen att utnyttja, och slängde ut allt vad jag hade: tre dummies och fyra tennisbollar. De jobbade bra, båda två! Upp och ner över och under trädstammar, full fart men ändå med näsan igång. Såg bra ut för bådas del!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s