Rustad

Blev påmind om deras existens i Vovven Vannas blogg och visste att detta är precis vad jag behöver nu när jag bor här ute på landet. Även en grusväg – som grusas – blir isig mellan varven när det är riktig vinter som nu.

Gjorde till och med avsteg från min princip att inte beställa skor och kläder på nätet – pga risken för felköp. Men nu fick det bära eller brista, och igår kom de!

20160120_083529

Invigde dem i morse och de funkar ju verkligen enligt förväntan. Komforten för fot och ankel lämnade lite att önska men de kanske mjuknar? Hur som helst känner jag mig väl rustad för hundpromenader på eventuell isgata ett par-tre månader framöver. Ska tipsa grannfrun!

Nu fick jag inte bara ett par skor. Jag betalade bara för ett par skor, men i kartongen låg också en present. Ett par gåstavar!!!? Otacksam som jag är måste jag ändå säga att jag nog är typ den sista på jorden som skulle gå med ett par stavar. Jag tycker det är käckt med stavgång – eller Nordic walking – men jag vill verkligen inte ha något i händerna under promenaderna. Det ska klappas hundar, delas ut godbitar, fotograferas, plockas svampar eller bär och framför allt går jag ändå så mycket ute i terrängen där de bara skulle vara i vägen.

Men… det är väl tanken som räknas, så tack-tack, Sportamore, för de fina stavarna.

20160120_083628

 

3 kommentarer

  1. Det var ju smart att beställa lite högre. Mina är rätt låga. (Du kanske kan skänka bort stavarna till grannfrun.)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s