Lotta på Liseberg

Inspirerad av bekanta som gick på ”Lotta på Liseberg” förra året och trogen mitt löfte till mig själv om att åka in till stan oftare, så åkte jag in till Liseberg idag.

En obligatorisk mjukglass hanns med innan det började. Här stod jag, bakom den gula kepsen:

20160704_194832

Showen var bra! Som mellonörd älskade jag Robin B (i reklampausen fick vi höra Constellation prize) och Wiktoria, som bla framförde Save me. Grym låt!

Lite besviken blev jag. På publiken! Dåliga på att klappa och tjoa. Jag vet ju inte hur det var tidigare år, men när jag såg ”Lotta” nerifrån Lux såg det i alla fall ut att vara kanonstämning långt bak i leden. Allsång på Skansen: sur och stel publik. Lotta på Liseberg: goa glada göteborgare så långt ögat kunde nå. Men jag tror kanske att Lottas popularitet falnat? Eller har folk tröttnat på allsång? Äh, jag fick väl klappa och sjunga ”själv”, inget mer med det!

Nåväl det var kul att ha varit där på TV-inspelning! Och vädret var så fint, det var en vacker kväll.

20160704_213431

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s