Ingen fin flatte

Delfi är sannerligen ingen ”fin flatte”, men sanningen är att det är henne jag får flest positiva kommentarer om. Om folk inte säger att jag har ”fina hundar” så är det Delfi som de oftast lägger märke till och ger positiva kommentarer. Inga flattemänniskor då, såklart… 😎

20160901_161429

Liten och nätt

Själv tycker jag ju att hon är helt perfekt… Jag älskar hennes storlek, slanka kropp och släta päls  och det rörelsemönster som är möjligt med just den kroppen och muskulaturen. Både Piaf och Delfi var nyligen och fick massage hos Anna på Hund i Harmoni, och båda hundarna fick beröm för att de var i god form, men hon var lite särskilt förtjust i Delfi och hennes idealiska hundstorlek. Ja, jag kan bara hålla med 🙂 Jag frågade faktiskt om Delfi kanske var i smalaste laget, men Anna avfärdade det bestämt och menade att hon bara var sunt smal.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s