Delfi och jag sitter lugnt i båten

Ni som följde oss på myflatcoats.net såg kanske att Delfi redan som valp gärna åkte båt med mig… Det fick vi användning för idag, när vi var med på träning med några öppen/elitekipage här i Kilanda. Tanken var att jag skulle ta med Delfi dit och vara passiv under deras träning – gick det dåligt fick vi dra oss tillbaka, gick det bra kunde jag hjälpa till och slänga lite markeringar för de andra.

Det gick över förväntan, faktiskt – särskilt som det jobbades med vilt. Jag var riktigt nöjd, och Delfi fick plocka in lite på viltsöket.

Sedan satte vi oss i lilla båten, Delfi och jag, och kastade vattenmarkeringar (med änder) för de andra. Delfi var uppmärksam, men tyst och lugn även när hon såg de andra hundarna komma ut och hämta änderna som jag kastat. Härligt!

image

image

Till sist kastade jag även landmarkeringar åt de andra, och Delfi var såklart med även där. Det blev så bra för oss, och vi tackar så mycket för att vi fick vara med!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s