Foträtt

För några månader sedan fick jag lite varningssignaler från mina fötter, som sa ”sluta gå på stan eller ge oss bra skor, annars…!”. För mig som har två hundar och älskar att röra på mig, så tog jag varningen på största allvar och susade iväg till en Life-butik (hälsokost) och köpte ett par promenadskor av märket Joya- de har funkat bra på stadspromenader under vintern, men då har det inte heller varit fråga om några jättelånga promenader.

20170531_215541

(För de längre promenaderna i skog och mark använder jag ju kängor och då protesterar fötterna sällan.)

Köpte även ett par innetofflor av samma märke, och dem har jag verkligen uppskattat- mycket skönare med tofflor än att gå barfota.

Inför London var det självklart att Joya-skorna skulle med… Jag har verkligen varit orolig över hur det skulle gå med fötter och knän i London. Och när det stod klart att det skulle bli runt 20 grader varmt, fick jag snällt ge mig ut och handla ett par svalare, bekväma skor också – även denna gång från en Life-butik.

Det blev de här:

20170516_130251

Och vilken fullträff! Efter alla dessa promenader på Londons gator hade jag inte det minsta ont i vare sig fötter, knän eller höfter. Otroligt! Och sandalerna var inte ens överdrivet dyra; 800:-. Blir så glad över skor som mina fötter gillar!

En kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s