Två dagar i Tokatorp

Både lördag och söndag spenderade vi större delen av soltimmarna i Tokatorp. På lördagen blev det träning i flera timmar för Delfi, Piaf, Viper och Ture – därefter gick jag med mina hundar och utforskade skogen mellan Tokatorp och Skönningared – så vacker skog med bl.a. gamla vägar från Vikingatid.

 

Jag råkade också hitta helt fantastiska ängar för träning, och när jag berättade det för Eva blev vi båda sugna att prova dem på söndagen- i synnerhet som vädret var det finaste på flera veckor…

Vi träffades först med alla hundarna – Evas man Micke var med och till och med lilla Dosa var med, och det gick jättebra med mina tikar. Piaf är den självklara drottningen som Dosa hänger efter utan att få någon uppmärksamhet tillbaka. Delfi var mer nyfiken på Dosa och de busade lite.

Fotosession!

20180107_16170620180107_110255

Därefter tog Micke med sig Ture, Dosa och Piaf!! hem, så fick de vara hemma i stugvärmen medan Eva och jag fokuserade dagens träning på Delfi och Viper på de där ängarna som jag ”upptäckte” igår. Väldigt bra träning blev det!

Sedan hem till Eva och fikade – Piaf hade haft det så bra där…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s