100-runda

Efter de två 99-poängsrundorna på Kind BK krävdes ett till godkänt resultat för att Femma skulle få RLDN-titeln. Det fick vi på onsdagens tävling på Lerums BK: 76 p. Roligt att få titeln, men jag kände samtidigt att vi egentligen kan bättre än så, eftersom 20 poängs avdrag berodde på att Femma missförstod mig, dvs. att jag var otydlig med mina handsignaler.

Då var det ju käckt att jag redan hade anmält oss till en tävling ”i reserv” dagen därpå. Femma och jag åkte till Lilla Edets BK, och stämningen vid banan var riktigt, riktigt fin. Precis som jag gillar att ha det på tävling, både när man laddar upp och efter den egna rundan.

Femmas runda kändes bra – både Femma och jag var lugna och fokuserade – och jag fick höra av andra medtävlande att det sett bra ut.

Det visade sig att detta var en 100-runda – en runda utan ett enda poängs avdrag. Vem gör ens det? Jo, Femma, tydligen!

Bästa, fina träningskamrat!

 

Detta bildspel kräver JavaScript.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s