Nu kör vi!

Hallå, vad hände med min halva bonusdag, den som jag räknade med? Nehej, det får man såklart inte göra, ta något för givet… På morgonen åkte vi till och gick ut i blåbärsskogen – jag upptäckte världens ställe när vi rekade tävlingsspåret häromveckan, blåbären är enorma, nästan som odlade blåbär, och söta och goda – men efter en plockad liter med bär fick vi allt skynda oss till bilen för åskan mullrade ordentligt, och medan jag körde hemåt ösregnade det. Ösregnade. Okej, det var väl behövligt nu, och vad gör väl en halv dag med vackert väder hit eller dit när vi fått så mycket av den varan, en får inte vara otacksam! Det var bara synd att jag inte hann ta in stolsdynorna…

Därmed var i alla fall sommarlovet över. Nog för att vi har använt de fina dagarna väl – i vattnet, framför allt – men blir det bara svalare nu, så kör vi igång träningen på ängarna, fotbollsplanen ska vi också återvända till, och spårskogen och helst också till appellplanen å det snaraste…

Och oavsett, så dras den organiserade träningen igång, idag faktiskt, och det ska bli så kul! Inspiration för den fortsatta träningen, en koll över vad som funkar och inte, träffa trevliga, gärna lösningsorienterade hundentusiaster, prata träning och sikta framåt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s