April, april…

Blev ni lurade igår, den första april?

I den tyska Facebook-gruppen WorkingRetriever lades ett blogginlägg ut om att retrieverklubbens styrelse tagit beslut om att styra upp klädseln bland prov/tävlingsdeltagarna, och att man kommit fram till att alla skulle bära något orange… JA, jag gick på det!n Konstigare saker har man väl hört, som varit sanna, eller?? *försöker försvara mig* Men som tur var fanns det kommentarer från folk som hade koll på dagens datum etc. Någon skrev att hon förstod lureriet när hon läste att det var just färgen orange… (skulle gärna vilja veta varför??) 

Frågan många ställer sig nu är: Hur många kommer att dyka upp med orangea kläder vid de tyska proven och workingtesten i vår och sommar…? 🙂

En kommentar

  1. Ja, jag blev lurad av den lokala blaskan. Det har varit en utställning på Tom Tits med riktiga kroppar, från avlidna, konserverade på något sätt (inget som jag har klarat av att gå och titta på). Och nu påstod två lokala kommunpolitiker att det skulle donera sina kroppar dit så att de kunde fortsätta att verka för Södertälje även efter sin död. Och det gick jag på *rodnar*.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s