Curs med Curt

Idag var jag faktiskt på kurs med Curt – eller i alla fall på ett föredrag med Curt Blixt och Eva Bodfäldt. Det var Studiefrämjandet i Göteborg som bjudit in dem och temat var pip och gnäll. Träffade flera av mina träningskompisar och andra hundbekanta där. Det blev nästan lite fnissigt, för inte har väl vi problem med pip och gnäll?? Oh nejdå, men det är ju bra att vara förberedd ifall om att… Hmmm. 😛🐾😉

Hur som helst – och särskilt som igenkänningsfaktorn tyvärr är så hög i denna fråga – var det väldigt intressant att höra Curts mer teoretiska utläggning om orsaker till pip och gnäll, och alltid lika inspirerande att höra Eva, som tog den mer praktiska delen av föredraget.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s